Intensivt engelsk kursus

Har du brug for et intensivt engelsk kursus?


Med et intensivt engelsk kursus bliver du meget bedre til at tale engelsk på få uger.

Så selv om der er meget kort tid, til du skal holde foredrag på engelsk eller deltage i et internationalt møde, kan du stadig nå det.

Når du har brug for hurtigt at blive bedre til engelsk, handler en stor del af undervisningen om, at du bliver bedre tilpas ved at tale sproget, at du får genopfrisket det, du allerede kan, og at du får mere rutine. Tit vil du skulle møde andre, der heller ikke har engelsk som modersmål, så derfor behøver du sjældent at tale engelsk perfekt. Hvis du specifikt har brug for business engelsk, gør det underværker, at du lærer at fokusere på de internationale og mere hierarkiske normer i erhvervslivet. De viser sig nemlig også i sproget.

Typisk mødes vi 1-2 gange om ugen. Nogle gange hver dag. Især lige op til din deadline. Undervisningen er netop så effektiv, fordi vi mødes så ofte, at du aldrig når at glemme det lærte. Hver gang vi mødes, kræver det meget mindre af dig at huske det, du lærer – og bygge videre på det.

Når jeg giver individuel undervisning i engelsk, registrerer jeg med det samme, hvor vi skal sætte ind. Og fordi vi netop tager udgangspunkt i det, bliver du sprogligt løftet. Jeg lærer dig nogle sprogplatforme med ord og formuleringer, du kan bruge i flere sammenhænge. Både når du vil begynde en sætning, eller hvis du vil lave en god overgang mellem to sætninger og hvordan du kan fortsætte din sætning, hvis du mangler et ord.

Sådan foregår intensivt engelsk kursus

Som regel skal vi jo hurtigt i gang, når du har brug for et intensivt forløb. Derfor kan vi begynde i løbet af få dage. Undervisningen finder sted i Holte, Nordsjælland.

Pris for en session á 60 minutters undervisning: 1.500 kroner eksklusive moms = 1.875 kr. incl. moms.

Du kan spare mange penge ved at købe et klippekort. Ring gerne 26 17 39 50 og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig eller for at lave den første aftale. Du kan også sende en mail, så kontakter jeg dig.

Nina Vad Holtum

Nina Vad Holtum

Kontakt mig

Jeg er sprogcoach og har gennem de seneste ti år specialiseret mig i at hjælpe alle fra direktører og ledende medarbejdere til receptionister til øget sikkerhed og bedre formuleringer på engelsk.