Anbefalinger

Anbefalinger og kundeudtalelser


.Jonas Rieper, Chefkonsulent, Udlændingestyrelsen: 

Jeg har haft stor glæde af et intensivt undervisningsforløb hos Nina, som har udviklet og styrket mit mundtlige engelsk. Nina er en særdeles dygtig og engageret underviser/coach, som på fornem vis tilpassede forløbet specifikt til mine behov. Jeg kan varmt anbefale Ninas intensive engelskundervisning”.

Ib Worre , selvstændig konsulent i byggebranchen, Worres Byggestyring & Rådgivning ApS.

“Jeg stod ved et vendepunkt, enten genopfriskede jeg mine engelskkundskaber, som var meget rustne, eller også måtte jeg til at sige opgaver fra. Jeg kunne konstatere at engelsk i tale og skrift efterhånden var et must også i byggebranchen.

Da jeg henvendte mig til Nina, var jeg meget usikker nærmest angst for at tale engelsk.

Med Ninas undervisningsform og coaching, hvor vi har talt meget engelsk om mange spændende emner, har jeg fået et større ordforråd og mod til at tale og skrive engelsk på daglig basis.

Nina er god til at rose og give selvtillid. Hun er god til at vejlede og komme med gode råd om hvordan man kommer videre, når de engelske sætninger ikke lige flyder.

Dette har været en stor hjælp, på min vej, til at blive bedre til at udtrykke mig på engelsk.

Jeg kan varmt anbefale Nina som engelsk coach.

Gitte Hove,Tenderspecialist, Boston Scientific Nordic:

“Jeg har været på en spændende “rejse” med Nina, en rejse på et 20 turs klippekort, som jeg varmt vil anbefale til andre. I mit job som faglig vidensperson i en international medicoteknisk virksomhed, havde jeg behov for at få suppleret mine fagord med almindelige ord, i et miljø som primært foregår på engelsk. Igennem denne “rejse” med Nina som coach, har jeg fået udvidet mit ord forråd og har lært at udtrykke mig enkelt og tydeligt på engelsk. Tak for rejsen Nina, og tak for dit inspirerende selskab.”

Anne Pøhl Enevoldsen, enhedschef, Fødevarestyrelsen:  

Jeg kan på det varmeste anbefale Ninas intensive engelskundervisning. Efter bare fem ganges ”træning” hos Nina har jeg fået en helt anden tro på mine engelskkundskaber, og jeg har fået konkrete værktøjer som jeg kan tage med videre og bruge til at styrke mit engelsk også i fremtiden”

Jacob Nielsen, Senior Claims Advisor- Large & International Claims – If Skadeforsikring:

“Jeg har i mange år erfaret, at engelsk fylder mere og mere i min arbejdsdag.

Der er mange udbydere af div. forløb om undervisning i engelsk.

Mit valg faldt på Nina, da forløbet er forholdsvist kort og intensivt.

Da jeg startede forløbet, var jeg meget usikker, og lidt ængstelig ved at tale engelsk.

Nina har formået at skræddersy en forløb over 10 sessioner for mig, hvor hun tager udgangspunkt i netop det niveau, som jeg havde ved opstarten.

Undervisningen foregår via samtale om div. emner, som man selv vælger. I disse sessions vejleder og coacher Nina med gode råd om hvordan man eksempelvis kommer videre i samtaler, når man støder på udfordringer.

Derudover vejleder Nina i hvordan man kan udvide sit ordforråd, herunder hvilke redskaber som er anbefalelsesværdige, så som Podcasts mv.

Forløbet er ekstremt intensivt, men samtidigt effektivt.

Nina har været en stor hjælp for mig imod at blive mere sikker i engelsk tale, og har lært mig, at opgaven skal ses som et langstrakt projekt, mere end et quickfix.

Jeg kan på det varmeste anbefale Nina som coach, hvis du gerne vil forbedre dit engelske sprog.”

 

Hanne Jensen, konsulent DanskMagisterforening:

“Nye arbejdsopgaver krævede at jeg fik genopfrisket mit engelsk.

Nina var lynhurtig til at spotte, hvor jeg kunne forbedre mig.

Hendes professionelle og individuelle tilgang gjorde, at jeg efter få sessioner oplevede klare fremskridt.

Derudover fik jeg gode råd til, hvordan jeg fremadrettet kan forsætte med at forbedre mig.

Har du brug for en personlig sprogcoach, kan jeg varmt anbefale Nina.”

Nils F. Sørensen, VP Broadcast, NENT Sport Nordic:

“Ninas undervisning i engelsk er effektiv og lige til stålet. Min undervisning var konkret og var fokuseret på mailkorrespondance og konversation. Forløbet har haft høj nytteværdi fra begyndelsen. Undervisningen har, foruden grammatik, udtale og ordforåd, handlet om kulturforskelle og faldgruber. Jeg har forbedret mit engelske markant på alle fronter. De varmeste anbefalinger herfra.”

Karen Duer, Executive Advisor, SOS International a/s

”Nina tager udgangspunkt i den enkelte kursists niveau og behov. At undervisningen er tilpasset den enkelte, og samtidig er en god vekselvirkning mellem øvelser og samtaler, er for mig et kæmpe plus. Det betød at mit engelske sprog blev trænet og nuanceret via interessante samtaler fremfor via traditionelle – og ofte lidt kedelige – undervisningsforløb. Det gjorde det både sjovere og meget mere lærerigt. Jeg kan varmt anbefale Nina til alle, der ønsker at forbedre deres engelskundskaber og som værdsætter en fleksibel, individuel og kompetent undervisning.”

 

Rasmus Braamunk Møller, Retail & Category Manager, Nordic Licensing Company. NLC A/S Official licensing agency for Warner Bros., Mattel, and top European Sports brands

Her er mit skriv til dig om min undervisningsperiode som jeg har været meget tilfreds med, og har fået flere gode redskaber der har styrket mine kompetencer i business engelsk og især har gavnet mig når jeg præsenterer og har samtaler på engelsk.

 “Jeg kan varmt anbefale Nina og hendes Business Engelsk kursus, som har givet mig en række gode værktøjer, der har lagt et nyt lag oven på mine kompetencer og styrket min tro på egne evner. Allerede efter få timer inde i kursuset ned Nina, har jeg oplevet hvordan mit engelsk er blevet styrket i arbejdssituationer”.    

Vil du med på listen over kunder, der nu taler godt engelsk? Har du lyst til at høre mere om, hvordan jeg kan lære dig at tale bedre engelsk?

Så ring gerne 26 17 39 50 eller send en mail.

Undervisningen finder sted på mit kontor i Nordsjælland.
Nina Vad Holtum

Nina Vad Holtum

Kontakt mig

Jeg er sprogcoach og har gennem de seneste ti år specialiseret mig i at hjælpe alle fra direktører og ledende medarbejdere til receptionister til øget sikkerhed og bedre formuleringer på engelsk.

Sådan kan jeg hjælpe dig

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe alle fra direktører og ledende medarbejdere til receptionister til øget sikkerhed og bedre formuleringer på engelsk. Undervisning og coaching foregår en til en og på mit kontor. Du har min fulde opmærksomhed.

Intensivt engelsk kursus

Med et intensivt engelskkursus bliver du meget bedre til at tale engelsk på få uger. Så selv om der er meget kort tid, til du skal holde foredrag på engelsk eller deltage i et internationalt møde, kan du stadig nå det.

Business engelskkursus

Skal dit businessengelsk forbedres gennem et individuelt sprogkursus?
Du vil blive overrasket over, hvor lidt der skal til, for at du fremstår helt anderledes professionel på engelsk.